Tisztelt vásárlóink!
A 2020.07.01-én életbelépő változások miatt a belföldi adószámmal rendelkezők (cégek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek, alapítványok, egyesületek, stb.) számára kiállított valamennyi számla adattartalmát be kell küldeni a NAV-nak, az áfatartamtól függetlenül. Ezért kérjük ha ön rendelkezik adószámmal (nem azonos a magánszemélyek adóazonosítójával) a megrendelésen  minden esetben tüntesse fel! Ennek hiányában nem áll módunkban számlát kiállítani, így a megrendelést sem tudjuk teljesíteni. 

Termék részletek


Don Juan vándorútja

Don Juan vándorútja

Státusz
NEM KAPHATÓ    
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Ki ​teremtette meg Don Juan alakját? Egészen biztosat nem tudhatunk. Csak annyi bizonyos, hogy ez a köpennyel és karddal jeleskedő szélhámos lovag, ez a vakmerő semmirekellő, ez a szoknyabolond, ellenállhatatlan férfi volt, és meghódította a világot.Fogalommá lett. Több, mint kétezren dolgozták fel alakjának és sorsának változatait.
Vajda György Mihály Don Juan vándorútján kalauzolja végig az olvasót. A vándorút az 1660-as évektől napjainkig, a spanyol barokk színpadoktól sok állomáson keresztül Magyarországra vezet. Vajda György Mihály egyaránt kitűnő kalauzunk a színház, a zene, a Don Juanról készült regények és a róla készült tudós elemzések világában. Egyedülálló vállalkozása megismertet minket a klasszikus, a romantikus, a modern, az intellektuális, a tragikus, a groteszk, a démoni, a boldog és boldogtalan Don Juannal. Könyve lapjain Don Juan száz meg száz alakban jelenik meg. Vajda György Mihály mégis megfejti Don Juan kalandjainak közös üzenetét: „Don Juan a maga útját járta és : tudjuk, hogy a Halál kíséretében, tudjuk, hogy az emberiség mélységei fölött, tudjuk, hogy tévelyegve, győzve és legyőzetve. De önállóan! És ez nagy dolog!”
Szerző
Vajda György Mihály
Cím
Don Juan vándorútja
ISBN
9789632826844
Kiadás időpontja
1993
Kötés
ragasztókötés
Oldalszám
226