Tisztelt vásárlóink!
A 2020.07.01-én életbelépő változások miatt a belföldi adószámmal rendelkezők (cégek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek, alapítványok, egyesületek, stb.) számára kiállított valamennyi számla adattartalmát be kell küldeni a NAV-nak, az áfatartamtól függetlenül. Ezért kérjük ha ön rendelkezik adószámmal (nem azonos a magánszemélyek adóazonosítójával) a megrendelésen  minden esetben tüntesse fel! Ennek hiányában nem áll módunkban számlát kiállítani, így a megrendelést sem tudjuk teljesíteni. 

Termék részletek


Ösvény a felhők felett

Ösvény a felhők felett

Státusz
NEM KAPHATÓ    
Termék ára
2 200 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Mezey László a fiatal hegymászónemzedék egyik kiemelkedő képviselője. Számos európai csúcs és sziklafal mellett megmászta az Elbruszt, az Aconcagua Lengyel-gleccserét, technikai vezetője volt a Hindukus és a Broad Peak expedícióknak, 2001-ben résztvevője a Kangsung-oldal felől az Everestre törő csapatnak. A Felfedezők Program egyik alapító tagja, amatőr fo-tós.
A kötet előszavában olvashatjuk:
„Mi, laikusok hajlamosak vagyunk csak azt nézni, sikerült-e egy csúcs megmászása vagy sem. Azt hiszem, Mezey könyve segít ráébreszteni arra, hogy a hegymászás jóval több egy csúcs megmászásánál, a hegymászó nem azért a néhány percért mászik, amit a csúcson tölthet. Mintha csak azért fordulnának vissza a csúcsnál, mert onnan már nem lehet feljebb mászni. Ha a szívükre hallgatnának, mennének tovább.”
Szerző
Mezey László
Cím
Ösvény a felhők felett
Alcím
Egy hegymászó vallomásai
ISBN
9789634461869
Kiadó
Argumentum Kiadó
Kiadás időpontja
2001
Kötés
keménytáblás
Oldalszám
292
Hasonló termékek