Tisztelt vásárlóink!
A 2020.07.01-én életbelépő változások miatt a belföldi adószámmal rendelkezők (cégek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek, alapítványok, egyesületek, stb.) számára kiállított valamennyi számla adattartalmát be kell küldeni a NAV-nak, az áfatartamtól függetlenül. Ezért kérjük ha ön rendelkezik adószámmal (nem azonos a magánszemélyek adóazonosítójával) a megrendelésen  minden esetben tüntesse fel! Ennek hiányában nem áll módunkban számlát kiállítani, így a megrendelést sem tudjuk teljesíteni. 

Termék részletek


Magyar-német szólások

Magyar-német szólások

Státusz
NEM KAPHATÓ    
Termék ára
4 300 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Magyar–német frazeológiai szótár utoljára 1937-ben jelent meg: Bíró Izabella és Schlandt Henrik Szólások és fordulatok magyar–német gyűjteménye. Ez azt is jelenti, hogy a közmondások, szállóigék tömegében a szoros értelemben vett szólások szinte elvesznek
E gyűjtemény alapja: a hétkötetes Értelmező Szótár szólásanyaga, ezt egészíti ki O. Nagy Gábor alapvető munkája, a Magyar szólások és közmondások (1966); Halász Előd ma-gyar–német szótára, az említett Bíró–Schlandt-féle gyűjtemény és persze a szerzők saját gyűjtése.
A kötet megjelenésével egy régóta hiányolt kézikönyv kerül az érdeklődők (elsősorban műfordítók, nyelvtanárok, nyelvészek) kezébe.
Szerző
Paul, Kárpáti; Katalin, Westernhausen
Cím
Magyar-német szólások
Alcím
Redensarten Ungarisch-Deutsch
ISBN
9799634461714
Kiadó
Argumentum Kiadó
Kiadás időpontja
2001
Kötés
keménytáblás
Oldalszám
226