Tisztelt vásárlóink!
A 2020.07.01-én életbelépő változások miatt a belföldi adószámmal rendelkezők (cégek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek, alapítványok, egyesületek, stb.) számára kiállított valamennyi számla adattartalmát be kell küldeni a NAV-nak, az áfatartamtól függetlenül. Ezért kérjük ha ön rendelkezik adószámmal (nem azonos a magánszemélyek adóazonosítójával) a megrendelésen  minden esetben tüntesse fel! Ennek hiányában nem áll módunkban számlát kiállítani, így a megrendelést sem tudjuk teljesíteni. 

Termék részletek


A MOKKA-R egyesület 2007. december 17-i felolvasóülésének anyaga – A Magyar Könyvszemle és a MOKKA-R egyesület füzetei 1.

A MOKKA-R egyesület 2007. december 17-i felolvasóülésének anyaga – A Magyar Könyvszemle és a MOKKA-R egyesület füzetei 1.

-25%
Termék ára
2 100 Ft
Akció: 1 575 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A könyvtörténet mint a művelődéstörténet szinte minden területével érintkező tudomány iránti megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően a Magyar Könyvszemle című folyóirat már nem tud helyet adni minden ilyen témájú dolgozatnak. Ezért a Magyar Országos Közös Katalógus Egyesület régi könyves tagozatával összefogva a lap olyan füzetsorozat közreadását határozta el, melynek egyes kötetei a magyarországi könyv történetét tárgyalják. A jelen füzet a MOKKA-R Egyesület 2007. december 17-i felolvasóülésének anyagát adja az érdeklődők kezébe. Az öt előadás (Viskolcz Noémi, Oláh Róbert, V. Ecsedy Judit, Simon Melinda és Varsányi Krisztina részéről) végigköveti Matthaeus Cosmerovius, a magyarok bécsi nyomdásza 17. századi működését, áttekinti Püspöki Süllye János, a 1718. század fordulóján élt református pap könyvtárát, bemutatja a 18. századi magyarországi nyomdász- és kiadói jelvényeket, a magvető alakjának felbukkanásait a nyomdászjelvényeken, illetve az első periodikusan megjelenő hírhordozókat. A névmutatóval záródó kötet kimondottan szakemberek, könyv-, művelődés- és irodalomtörténészek olvasmánya.
Sorozatcím
A Magyar Könyvszemle és a MOKKA-R egyesület füzetei 1.
Cím
A MOKKA-R egyesület 2007. december 17-i felolvasóülésének anyaga
ISBN
9789632005492
Kiadó
Argumentum – Országos Széchényi Könyvtár
Kiadás időpontja
2009
Kötés
ragasztókötés
Oldalszám
160
Formátum
B/5.