Tisztelt vásárlóink!
A 2020.07.01-én életbelépő változások miatt a belföldi adószámmal rendelkezők (cégek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek, alapítványok, egyesületek, stb.) számára kiállított valamennyi számla adattartalmát be kell küldeni a NAV-nak, az áfatartamtól függetlenül. Ezért kérjük ha ön rendelkezik adószámmal (nem azonos a magánszemélyek adóazonosítójával) a megrendelésen  minden esetben tüntesse fel! Ennek hiányában nem áll módunkban számlát kiállítani, így a megrendelést sem tudjuk teljesíteni. 

Termék részletek


Piarista iskoladrámák 5/1. – Régi magyar drámai emlékek XVIII. század 5/1.

Piarista iskoladrámák 5/1. – Régi magyar drámai emlékek XVIII. század 5/1.
  • Piarista iskoladrámák 5/1. – Régi magyar drámai emlékek XVIII. század 5/1.

Státusz
NEM KAPHATÓ    
Termék ára
4 200 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A Régi magyar drámai emlékek c. sorozatban a protestáns iskolákban (1/1–2.), a minoriták intézményeiben (2.), a pálos gimnáziumokban, a királyi katolikus tanintézetekben és a katolikus papneveldékben (3.), valamint a jezsuita iskolákban (4/1–2.) előadott magyar nyelvű 18. századi drámák után most elkészült a piarista gimnáziumokban előadott művek kétkötetesre tervezett gyűjteményének első kötete is.

 

Itt olvashatjuk többek között Benyák Bernát, Bolla Márton, Dugonics András, Hagymási Imre, Horányi Elek magyar nyelvű drámáit.

A piarista iskoladrámák kiadása – miként a korábbi köteteké is – a kritikai kiadások elvei és a sorozat indulásakor, 1979-ben meghatározott szabályok szerint készült.

Sorozatcím
Régi magyar drámai emlékek XVIII. század 5/1.
Szerkesztő
Demeter Júlia, Kilián István, Kis Katalin, Pintér Márta Zsuzsanna
Cím
Piarista iskoladrámák 5/1.
ISBN
9789634462231
Kiadó
Argumentum Kiadó – Akadémiai Kiadó
Kiadás időpontja
2002
Kötés
keménytáblás
Oldalszám
1012
Formátum
B/5. (160 × 232 mm)