Tisztelt vásárlóink!
A 2020.07.01-én életbelépő változások miatt a belföldi adószámmal rendelkezők (cégek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek, alapítványok, egyesületek, stb.) számára kiállított valamennyi számla adattartalmát be kell küldeni a NAV-nak, az áfatartamtól függetlenül. Ezért kérjük ha ön rendelkezik adószámmal (nem azonos a magánszemélyek adóazonosítójával) a megrendelésen  minden esetben tüntesse fel! Ennek hiányában nem áll módunkban számlát kiállítani, így a megrendelést sem tudjuk teljesíteni. 

Szűrés
Sorozatcím
Szerző
Cím
Alcím
Kiadó

Publicisztika

Főkategória >Publicisztika

Sorrend:

prev
next

Újrateremtett világok   [NEM KAPHATÓ]
Újrateremtett világok
Cs. Gyimesi Éva az erdélyi irodalomtudomány nagy, vezető alakja volt, aki az irodalmat és az életet elszakíthatatlan egységben látta és láttatta.Művei iskolát teremtettek. A nyolcvanas években a diktatúra egyre szűkebb keretek közé szorította a szigorú, ám emberséges és következetes tanárnő pedagógiai és tudományos pályáját. A jelen kötetben a tanítványok serege írással-tanulmánnyal tiszteleg a professzor asszony emléke előtt. 
2 900 Ft
-25%
Város és költője
Krakkó története majdnem egyenlő a lengyel tör­té­nelemmel. A város történetének számos fordulata és eseménye befolyásolta Stanisław Wyspiański sokoldalú művésze­tét, a lengyelségről vallott felfogá­sát is. A koralakjai és eseményei könnyen érthetővé válnak, ha tudjuk, miféle büszkeségek milyen tra­gédiák emlékét hordozták a részt­vevők. Olvashatunk színházról és ká­véházról, festészetről és házassá­gokról, templomról és építészetről, költészetről és a mindennapok­ról. Arról a világról, amel... 
1 850 Ft
Akció: 1 388 Ft

prev
next

Sorrend: