Tisztelt vásárlóink!
Átvevő pontunk, a Flaccus Könyvesbolt ismét a szokott nyitvatartással üzemel, tehát újra lehet rendelni személyes átvétellel.

Szűrés
Sorozatcím
Szerző
Szerkesztő
Cím
Alcím
Nyelv
Kiadó

Publicisztika

Főkategória >Publicisztika

Sorrend:

prev
next

Újrateremtett világok   [NEM KAPHATÓ]
Újrateremtett világok
Cs. Gyimesi Éva az erdélyi irodalomtudomány nagy, vezető alakja volt, aki az irodalmat és az életet elszakíthatatlan egységben látta és láttatta. Művei iskolát teremtettek. A nyolcvanas években a diktatúra egyre szűkebb keretek közé szorította a szigorú, ám emberséges és következetes tanárnő pedagógiai és tudományos pályáját. A jelen kötetben a tanítványok serege írással-tanulmánnyal tiszteleg a professzor asszony emléke előtt. 
2 900 Ft
-25%
Város és költője
Krakkó története majdnem egyenlő a lengyel történelemmel. A város történetének számos fordulata és eseménye befolyásolta Stanisław Wyspiański sokoldalú művészetét, a lengyelségről vallott felfogását is. A koralakjai és eseményei könnyen érthetővé válnak, ha tudjuk, miféle büszkeségek milyen tragédiák emlékét hordozták a résztvevők. Olvashatunk színházról és kávéházról, festészetről és házasságokról, templomról és építészetről, költészetről és a mindennapokról. Arról a világról, amely a költő-... 
1 850 Ft
Akció: 1 388 Ft

prev
next

Sorrend: