Szűrés
Recenzió
Termék részletek


Megroppan a világrend 2.

Megroppan a világrend 2.

Termék ára
2 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Nincs raktáron
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Az Egy emberibb világért alapítvány három konferenciát rendezett ugyanazon a címen: „Megroppan a világrend”. 

A 2013-ban megtartott első rendezvény idején többen is felhúzták a szemöldöküket, értetlenségüknek adva kifejezést a cím olvastán. Miért is rendült volna meg a világrend, ha a közgazdászok és más elemzők egész sora állítja, hogy a 2008-ban kirobbant gazdasági válságnak vége van, vagy legalább a végéhez közeledik?

A második, 2014-es konferencia idejére az értetlenség már-már eltűnt, hogy a következő és egyben az utolsó rendezvénynek az előbbiekkel azonos címe már természetesnek tűnjön.

Ez, a második kötet a 2014-es és a 2015-ös konferencia előadásait tartalmazza.

Pesszimisták voltak a szervezők és az előadók? Vagy inkább realisták? Az események döntötték el, hogy – sajnos – realisták voltak. Az alapítvány több konferenciát nem szervez, de vélhetően lesznek mások, akik feladatuknak vélik, hogy amennyire lehetséges, feltérképezzék az emberlakta világ adott állapotát. Csak kívánni lehet, hogy találjanak más, biztatóbb címet eszmecseréjüknek.

Ezen a helyen a szerző fotóját és az érdemeit felsorakoztató szöveget szokás elhelyezni. Ennek a kötetnek azonban tíz szerzője van, úgyhogy erre a meg oldásra nincs lehetőség.

E helyett állítható viszont, hogy a kötet valamennyi szerzője kvalifikált tudós, szakmájában elmélyült kutató, akár a közgazdaság, akár a politológia vagy éppenséggel a Föld valamely nagy-régiójának, államának, esetleg elvi, hitbeli meghatározójának az ismerője.

Ha valaki, bárki hozzájuk fordul ismereteinek kitágítása, elmélyítése érdekében, nem fog csalódni.
Cím
Megroppan a világrend 2.
Alcím
A nagyhatalmak úton egy új világ felé
ISBN
9789634467670
Kiadó
Argumentum Kiadó
Kiadás időpontja
2016
Kötés
ragasztókötés
Oldalszám
216
Hasonló termékek